Rólam  
  Céljaim  
  Média  

Engedje meg, hogy bemutatkozzam: 

A dunaszerdahelyi magyar gimnázium, majd a közgazdasági egyetem után Pozsonyban ingatlanközvetítéssel, szakújságírással és kiállítás szervezéssel kezdtem. Néhány év múlva megboldogult édesapám, a sokaknak csak OSP-és, AGROSTAV-os vagy DAC-os Nagy Józsi hazaparancsolt. Így lettem az 50 éves DUNSTAV, ma Therma részvénytársaság részlegvezetője, közgazdásza majd később igazgatója. Emellett tíz évet vezettem az Agrostav Komárno a.s. testvérvállalatunk igazgatótanácsát is.
A volt AGROSTAV és eredetileg a Therma részvénytársaság is hidromeliorációs munkálatokkal és öntözéssel foglalkozott, majd az utóbbi tíz évben a befektetések leállítása miatt kizárólag öntözést és építészeti munkákat vállalt mezőgazdasági egységeknek és egyéb magán vállalatoknak.
Személyes sikeremnek is tartom, hogy a gazdasági válságokat átvészelve, átszervezések árán ugyan, de megtartottuk a munkahelyeket. Büszke vagyok arra is, hogy sikerült a megüresedett irodaházunkat átalakítani (THERMA) és így 60 új munkahelyet teremteni Csallóköznek. A jelenlegi Therma ingatlankezeléssel, építőanyag gyártással és eladással, valamint szállodaüzemeltetéssel foglalkozik.

A magyar és a szlovák nyelven kívül az angolt folyékonyan, gyakran publikációs szinten használom, emellett konyhanyelven megy a német, lengyel, szerbhorvát es talán még az orosz.

Szabadidőmet főleg a természetben töltöm a gyerekekkel, együtt túrázunk, sízünk vagy kerékpározunk.

 


 

 

A 2012-es előrehozott választások után 2014 júniusáig újra képviselőként dolgoztam, az europarlamenti választásokon elért sikeres eredmény alapján Brusszelben folytatom tevékenységem.